31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletbieslookbloemcayennepepercitroencitroensapeiextra vierge olijfolieharissaknoflookkomkommerlaurierpeperpeterselierode uisaffraantomaattonijn in blikuivenkelvisbouillonwitte peperzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Kabeljauwkroketjes

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, bosui, citroen, eidooier, kabeljauw, knoflook, knoflookmayonaise, olijfolie, peper, schelvis en wijting

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Visbouillon met bonen en aioli

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, bouquet garni, citroenschil, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, reuzenbonen, tomaat, uien, visbouillon en witte visfilet

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Sardines met muskaatdruiven, munt en pijnboompitten

Ingrediënten:
aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

Vissticks van rog met watermeloensalade

Ingrediënten:
bloem, eiwit, hellmann’s mayonaise, limoen, mayonaise, olie, olijfolie, panko, rogvleugel, visbouillon en watermeloen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:

Schol met biet en heldere kruidenjus

Ingrediënten:
chioggia-biet, crème fraîche, gele biet, groentebouillon, limoen, maïzena, mayonaise, olijfolie, rode biet, scholfilet, sushiazijn, verse bieslook, verse dragon en verse peterselie

Soort:
vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bagel tuna

Ingrediënten:
bagel, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, rode ui, tonijn in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Sardines in chermoula

Ingrediënten:
bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Broodje met kalfsoester en tonijn-crème

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, ei, kalfsoesters, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, olijfolie, radijs, rucola, stokbrood, tonijn in blik, trostomaat en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Snelle bouillabaisse

Ingrediënten:
dorade, garnalen, harissa, knoflook, mayonaise, mosselen, mul, olijfolie, pernod, rode poon, saffraan, stokbrood, tomatenpuree, ui, venkel, venusschelpen, visbouillon en witvis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude boniterpastei

Ingrediënten:
aardappel, garnalen, kropsla, mayonaise, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, tonijn uit blik, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
avocado, brandy, cayennepeper, citroen, cocktailgarnalen, gerookte zalm, hollandse garnalen, ijsbergsla, jumbogarnalen, knoflook, komkommer, mayonaise, munt, olijfolie, tomaat, tomatenketchup, tuinkers, worcestersaus en yoghurt

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Haal meer recepten op...