Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kabeljauwfilet, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, prei, saffraan, sinaasappelschil, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: