Diner / voorgerecht uit Italië:
Antipasto di anguilla affumicata - Gerookte paling met rode ui
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, gerookte palingfilet, olijfolie extra vergine en rode ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, peper, rode ui, sjalot, tomaat, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: