Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: