Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, specerijen, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Brunch / lunch uit Nopi:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel: