Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olie, olijfolie, peper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Gemüse! :
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick uit Verrot lekker:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!: