Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, koriander, lamsgehakt, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turks kookboek: