Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kalfsvlees met knoflook - aillade gasconne
- Ingrediënten:
- broodkruim, ganzenvet, kalfsschouder, knoflook, peper, suiker, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, groente, kalfsbotten, kalfsgehakt, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Portfolio:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit 52 Soepen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: