Côtes de veau au pistou - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met pistousaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 352 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Griet met basilicumboter en zeewiersalade

delicious. magazine - 2013-13

Tagliatelle met olijven

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Tosti truffelsalami

Thomas de Beer

Basilicumboter, bij griet met zeewiersalade

delicious. magazine - 2013-13