142 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbotereigembergroentebouillonknoflookkokosmelkkorianderkruidenolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikatijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Tomaten met dubbel basilicum

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde pasta, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, sjalot, spaghetti, suiker, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikante kip met basilicum - gai pad bai ga-prow

Ingrediënten:
bai ga prow, groene thaise chilipeper, ingelegde groene peperkorrels, kippengehakt, knoflook, kratiem, nam pla, olie, prik chee fa, prik chee fa daeng, rode chilipeper, sjalot, suiker, thaise pikante basilicum en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Gravad lax van rundvlees

Ingrediënten:
dille, gedroogd chilipepertje, gember, grof zeezout, koriander, lichtbruine basterdsuiker, limoen, munt, olijfolie, runderfilet, sjalot, sojasaus, thais basilicum en venkelzaad

Soort:
vlees
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:

Tomatensaus

Ingrediënten:
agavesiroop, basilicum, olijfolie, sambal oelek, sjalot, suiker, tomaat en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Mediterrane vispot

Ingrediënten:
chilivlokken, garnalen, gehakt, heilbot, wortel, laurierbladeren, olijfolie, paprika's, saffraan, sjalot, bleekselderij, suiker, knoflook, tomaten, tomatenpuree, tong, ui, venkelknol, basilicum, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tian

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bruine suiker, courgette, kerstomaat, olijfolie, oregano, sjalotten, knoflook, tijm, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Vietnamese kipsalade

Ingrediënten:
basilicum, chinese kool, kip, kipfilet, kippenborst, knoflook, kool, kristalsuiker, limoensap, munt, olie, peper, rijstazijn, rode peper, rode ui, sjalot, spaanse peper, suiker, taugé, ui, vissaus, wortel, zeezout en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Platte broden

Ingrediënten:
gedroogde gist, kruiden, olijfolie, sjalot, suiker, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bosui, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Paarse broccoletti met rijstnoedels

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, groene chilipeper, jeruk purut, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, laoswortel, limoen, limoensap, paarse broccoletti, palmsuiker, plantaardige olie, rijstnoedels, rode ui, sesamolie, sjalot en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Pappardelle met groene kruiden en paddenstoelen

Ingrediënten:
amandel, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, boter, citroen, gekonfijte tomaten, kervel, kippenfond, knoflook, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, suiker, tijm en trostomaat

Soort:
pasta/noodles / paddenstoelen
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Tomaten-basilicumvinaigrette

Ingrediënten:
franse mosterd, olijfolie, peper, suiker, ui, verse basilicum, vleestomaat, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatenroomsoep

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroengras, gemberwortel, tomaat, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, olie, room, sjalotten, suiker en vijfkruidenpoeder

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met knolselderij en amandelschaafsel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, knolselderij, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...