Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- rijst / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, azijn, balsamicoazijn, boter, bruine suiker, citroensap, gember, groente, jeneverbes, kaneel, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, peper, ui, water, wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: