Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, waterkers, wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: