Recept uit Margriet kookboek:
Niertjes in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, champignon, kaas, knoflook, laurier, maïzena, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, spekblokjes, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: