Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
gestoomde kip met boter en saffraan
- Ingrediënten:
- citroen, kip, komijnzaad, boter, saffraandraadjes en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte / stomen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kaneelstokje, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Gemüse! :
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Perzische keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten: