303 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereigroenteknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisjalotslagroomspecerijensuikertijmtomatenpureewaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Wortel-kaneelsalade

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gember, groene kardemompeulen, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, maïzena, mild chilizout, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pistaches, poedersuiker, sinaasappelschil, vanillestokje, witte ui en wortel

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Bollito misto (Vleespannetje)

Ingrediënten:
cotechinoworst, kalfsfricandeau, kalfskop, nootmuskaat, ossenstaart, prei, rundermergpijpjes, runderstoofvlees, rundertong, savooiekool, schenkel, soepkip, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lente-blanquette

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eierdooier, groene asperge, lente ui, mager kalfsvlees, margarine, nootmuskaat, salieblaadjes, slagroom, sugar snaps, vleesbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, kippenlever, lasagnavellen, nootmuskaat, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Kip op z'n Spaans

Ingrediënten:
achterham, appelcider, bloem, boter, kipfilet, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, pijnboompitten, ui en wortel

Keuken:
Spaans
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfskop, gevuld

Ingrediënten:
bouquet garni, champignons, cognac, ei, ham, kalfskopvlees, kalfslappen, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, zwarte olijf, tomatenpuree, ui, varkensnek, witte roux en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Pompoensoep

Ingrediënten:
cheddar, flespompoen, goudse kaas, kastanjes, kikkererwten, kippenbouillon, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, rode spaanse peper, rozemarijn, salie, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Lamsragout Avignon - daube avignonnaise

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hazerug in druivensaus

Ingrediënten:
blauwe druif, citroensap, crème fraîche, gemberpoeder, hazenrug, jeneverbes, knolselderij, nootmuskaat, olie, rode wijn, ui, verse peterselie, vossebessengelei, witte peper, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
wild
Haal meer recepten op...