Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit NAJAT:
Recept uit El Bulli:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: