Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, groente, kippenbouillon, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Lente in Sicilië:
Bijgerecht uit The naked chef:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: