Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, fruit, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, groene paprika, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Bonen!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Jeruzalem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Picknick / diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken: