Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kalfskoteletten met salie en witte wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfskoteletten, plantaardige olie, salie, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, verse salieblaadjes, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: