Kalfsvlees en worst aan pennen met salie en witte wijn

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 304 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoofd kalfsvlees met zes smaken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gestoofd kalfsvlees met tomaten en doperwten

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gesmoorde fricandeau

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gevulde haas - lièvre en cabessal

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen