Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo: