27 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebakoliebasilicumbloembloemkoolboterbouilloncitroencitroensapcrème fraîchedilleeikippenbouillonknoflookkruidenmelkolijfoliepeperpeterselieroomsjalotslagroomuivastkokende aardappelzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemengde ceviche

Ingrediënten:
bieslook, citroen, extra vergine olijfolie, sla, limoen, makreelfilet, sinaasappelsap, tarbotfilet, vastkokende aardappel, versgemalen zwarte peper, visfilet, wittewijnazijn, zalmfilet en zout

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / voorgerecht uit Belgie:

aardappelsoep met gerookte forel

Ingrediënten:
crème fraîche, gerookte forel, groentebouillontablet, knoflookbieslook, kruimige aardappel, leffe blond, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Aardappelpreisoep met rode zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, ijsblokjes, kippenbouillon, prei, rode puntpaprika, witte peper, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Brandade de morue

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kräutersuppe

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, cocktailworstjes, dille, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, peterselie, roomkaas, slagroom, tuinkers, vleesbouillon en zalmsnippers

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Huzarensalade van Hollandse Nieuwe

Ingrediënten:
chips, crème fraîche, handappel, laurierblad, nieuwe haring, peper, vastkokende aardappel, verse bieslook en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van gerookte schelvis

Ingrediënten:
gerookte schelvisfilet, granaatappel, limoensap, olijfolie, rode ui, truffelaardappel en verse bieslook

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Salade van jonge aardappeltjes met ansjovis vierge

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene olijf, knoflook, korianderzaad, limoen, rozemarijn, sjalot, tomaat, venkel, venkelloof, zoetzure jalapenopeper en zure ansjovisfilets

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Paddenstoelensoep Met Sherry En Viskuit In Preinestjes

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bieslook, cantharellen, champignons, droge sherry, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, maïzena, melk, bakolie, frituurolie, paddenstoelen, preien, slagroom, tarwebloem, viskuit, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:

Brandada

Ingrediënten:
aardappel, avrugakaviaar, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten kabeljauw, kapperappeltjes, knoflook, laurierblad, melk, piquillopaprika, rode ui, ui, verse bieslook, verse bladpeterselie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Een Noord Afrikaans Tintje

Ingrediënten:
aardappels, aardperen, amandelmeel, chilipeper, droge witte wijn, gember, garnaal, amandelschaafsel, tomaat in blik, honing, kabeljauw, kaneelstokjes, komijnpoeder, korianderpoeder, kippenbouillon, mayonaise, bakolie, saffraan, sinaasappel, sjalotjes, stokvis, tomatenpuree, tuinkers, turkse yoghurt, venkelknol, kruiden, visbouillon en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...