Chardonnay azijn

Chardonnay azijn wordt beschouwd als witte wijnazijn.

Alternatieve naam: chardonnayazijn.

Zoek naar chardonnay azijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chardonnay azijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chardonnay azijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chardonnay azijn:

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Spaghetti met noordzeekrab en chili

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, aspergebroccoli, bieslook, boter, chardonnay azijn, chilivlokken, colatura italiaanse vissaus, kippenjus, krabvlees, limoen, noordzeekrab, parmezaanse kaas, peterselie, spaghetti en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Geroosterde bloemkool ceasar

Ingrediënten:
ansjovis, ansjoviscreme, arbequina olijfolie, bloemkool, chardonnay azijn, citroen, croutons, groentebouillon, romeinse sla, roomse kervel, sjalot en yoghurt

Soort:
groente
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kip met azijn

Ingrediënten:
bloem, crème fraîche, dikke room, dragonblad, droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, gele ui, kip, ongezouten roomboter, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijzen in hete azijn

Ingrediënten:
bouquet garni, kippenbouillonblokje, olijfolie, patrijs, ui, witte wijn, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Artisjok gestoofd met azijn

Ingrediënten:
artisjok, balsamico-azijn, knoflook, olijfolie, peterselie, sherry-azijn, witte-wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / vegan / groente