Kokkels in vinaigrette van tarwegras met lamsoor en blad van oost-indische kers

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 339 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken kabeljauw met witte port saus

Een recept uit

Emulsie van champignons

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Gebakken kabeljauw met witte port saus recept - Food and Friends

Een recept uit

Rons garnalen-gastrobar

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek