Recept uit Mas is meer:
We hebben 36 recepten uit dit boek geindexeerd.
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Mas is meer, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit boek
In het gebouw van MAS in Antwerpen zit restaurant 't Zilte. Dit fotoboek geeft een ruime indruk van het gebouw, de omgeving, de inrichting en uiteraard de gerechten die bij 't Zilte worden geserveerd. De gefotografeerde complexe gerechten worden van commentaar voorzien door de chef en er staat een recept in het boek voor 1 van de onderdelen van elk gerecht. Geen eenvoudige zaken en soms nogal exotische ingrediënten maar wel maakbaar voor de enthousiaste amateur.
Advertentie
Recepten uit Mas is meer
Een greep uit de 36 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Amuse / diner uit Mas is meer:
Chibouste
- Ingrediënten:
- bloem, eidooier, eiwit, gelatine, limoenrasp, limoensap, palatinose, ponzu en suiker
- Keuken:
- Frans
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Terrine van sla
- Ingrediënten:
- little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout
- Keuken:
- Belgisch
Bijgerecht uit Mas is meer:
Micas van brioche
- Ingrediënten:
- briochebrood, citroen, citroenrasp, kervel, knoflookolie, peterselie en zout
- Keuken:
- Belgisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
IJspastille van sake
- Ingrediënten:
- citroengras, gelatine, limoenrasp, limoensap, sake, sakeazijn, suikerwater, xantana en zout
- Keuken:
- Japans / Belgisch
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Royale van koraal
- Ingrediënten:
- agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Amuse / diner uit Mas is meer:
Pâte de fruits
- Ingrediënten:
- amontillado sherry, citroenzuur, gelatine, glucose, palatinose, pectine, sherryazijn en suiker
- Keuken:
- Frans
Amuse / diner uit Mas is meer:
Gelei van bonen
- Ingrediënten:
- gelatine, inktvisinkt, kippenbouillon, knoflook, peper, zout en zwarte bonensaus
- Keuken:
- Belgisch
Amuse / diner uit Mas is meer:
Mousse van komkommer
- Ingrediënten:
- gelatine, griekse yoghurt, komkommersap, limoensap, limoenzest, peper, room en zout
- Keuken:
- Grieks / Belgisch
Diner / nagerecht uit Mas is meer:
Wortel
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, gelatine, mascarpone, suiker en wortelsap
- Keuken:
- Belgisch
Recept uit Mas is meer:
Specerijenolie voor zeebaars
- Ingrediënten:
- druivenpitolie, kardemom, korianderzaad, laurier, peperkorrels, steranijs, tijm en venkelzaad
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Inktvis
- Ingrediënten:
- bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Makreel
- Ingrediënten:
- korianderzaad, makreelfilet, suiker, vlierbloesem en zeezout
- Keuken:
- Belgisch
Diner / nagerecht uit Mas is meer:
Muscovadobiscuit
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, eiwit, kristalsuiker, muscovadosuiker, pecannotenpasta en pure chocolade
- Keuken:
- Internationaal
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Sorbet van dille
- Ingrediënten:
- dillesap, gelatine, glucosepoeder, glycerine, limoensap, spinaziesap, suiker en venkelsap
- Keuken:
- Belgisch
Diner / hoofdgerecht uit Mas is meer:
Kokosflan
- Ingrediënten:
- citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, eiwit, gelatine, gember, iota, kokosmelk, limoenrasp, limoensap, mangokrokant, suikerwater, thaise basilicum en xantana
- Keuken:
- Aziatisch / Belgisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Sorbet
- Ingrediënten:
- bierazijn, geuze mariage parfait, glycerine, ijspoeder, moutpoeder en palatinose
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- ijs
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Eidooier
- Ingrediënten:
- eidooier, peper en zout
- Keuken:
- Internationaal
Diner / hoofdgerecht uit Mas is meer:
Bisquit
- Ingrediënten:
- bloem, duivenbloed, eidooier, eiwit, reuzel, rodewijnazijn, speltbloem, suiker, trisol en zout
- Keuken:
- Internationaal
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Oester
- Ingrediënten:
- gelatine, oesternat, oesters, sakeazijn en sambal
- Keuken:
- Japans