Recept uit Mas is meer:
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Mas is more, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.
Amuse / diner uit Mas is meer:
Gelei van bonen
- Ingrediënten:
- gelatine, inktvisinkt, kippenbouillon, knoflook, peper, zout en zwarte bonensaus
- Keuken:
- Belgisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Oester
- Ingrediënten:
- gelatine, oesternat, oesters, sakeazijn en sambal
- Keuken:
- Japans
Amuse / diner uit Mas is meer:
Tomaat
- Ingrediënten:
- cacaoboter, crutomat, gelatine, knoflook, peper, tabasco, tomaat, tomatenpoeder, xantana en zout
Diner / hoofdgerecht uit Mas is meer:
Bisquit
- Ingrediënten:
- bloem, duivenbloed, eidooier, eiwit, reuzel, rodewijnazijn, speltbloem, suiker, trisol en zout
- Keuken:
- Internationaal
Recept uit Mas is meer:
Inktvis
Recept uit Mas is meer:
Vinaigrette
- Ingrediënten:
- bonitovlokken, dashiazijn, druivenpitolie, olie van gedroogde gambakoppen, japanse peperplant, shisoblad, watermeloensap en xanthaangom
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Zeebaars
- Ingrediënten:
- specerijenolie, zeebaarsfilet en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Terrine van sla
- Ingrediënten:
- little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout
- Keuken:
- Belgisch
Amuse / diner uit Mas is meer:
Chibouste
- Ingrediënten:
- bloem, eidooier, eiwit, gelatine, limoenrasp, limoensap, palatinose, ponzu en suiker
- Keuken:
- Frans
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Zoetzure venkel
- Ingrediënten:
- azijn, water, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, steranijs, suiker, tijm, venkelsap en zout
- Keuken:
- Belgisch
Recept uit Mas is meer:
Specerijenolie voor zeebaars
- Ingrediënten:
- druivenpitolie, kardemom, korianderzaad, laurier, peperkorrels, steranijs, tijm en venkelzaad
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Kruim van geroosterde prei
- Ingrediënten:
- gevriesdroogde sojasaus, pompernickel, prei en zeezout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- condiment
Bijgerecht uit Mas is meer:
Micas van brioche
- Ingrediënten:
- briochebrood, citroen, citroenrasp, kervel, knoflookolie, peterselie en zout
- Keuken:
- Belgisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Makreel
- Ingrediënten:
- korianderzaad, makreelfilet, suiker, vlierbloesem en zeezout
- Keuken:
- Belgisch
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Royale van koraal
- Ingrediënten:
- agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Diner / nagerecht uit Mas is meer:
Baumkuchen
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- koek en gebak
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mas is meer:
Kabeljauw
- Ingrediënten:
- citrusolie, dragon, kabeljauw, venkelpollen en zeezout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Inktvis
- Ingrediënten:
- bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
Recept uit Mas is meer:
Emulsie van snijbonen
- Ingrediënten:
- bonenkruid, druivenpitolie, lavaszout, snijbonen en witte peper
- Keuken:
- Belgisch
Recept uit Mas is meer:
IJs van pecannoot
Bijgerecht uit Mas is meer:
Crème van kikkererwten
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gellan, gevogeltebouillon, groentebouillon, kikkererwten, peper, poudre du vent, ui, wildjus, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Recept uit Mas is meer:
Lak van paling
- Ingrediënten:
- citroengras, dashiazijn, djeroek poeroet, galanga, gedroogde chilipeper, gember, gembersiroop, kuzuzetmeel, lichte sojasaus, limoenrasp, mirin, sinaasappelsiroop en tamari
- Keuken:
- Aziatisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Sorbet van dille
- Ingrediënten:
- dillesap, gelatine, glucosepoeder, glycerine, limoensap, spinaziesap, suiker en venkelsap
- Keuken:
- Belgisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Emulsie van champignons
- Ingrediënten:
- champignonpoeder, champignons, chardonnayazijn, citroensap, dashi, dashiazijn, druivenpitolie, eiwit en xantana
- Keuken:
- Belgisch