Kabeljauw

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 144 in Mas is meer .

Keuken:
Belgisch
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geitenkaasjes in dragonolie met pitachips

delicious. magazine - 2011-13

In Senf gebratener Zander mit eingelegten Tomaten und gebratener Avocado / In mosterd gebakken snoekbaars met ingelegde tomaten en gebakken avocado

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mosterdmarinade met honing en dragon

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Tempura van vanille-ijs met aardbeien en frambozen

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan