Recept uit Istanbul:
Kuzu pirzola
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroen, zout, gedroogde tijm, gehakt, olijfolie, plantaardige olie, sumak, ui, versgemalen zwarte peper en zout
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, fruit, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit Proef Puglia:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: