163 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbloemchampignoncitroensapcrème fraîcheeieidooierfilodeeggruyèrehalfvolle roomhartig korstdeegknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiricottaroomsjalotslagroomspinazietijmuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart met groene groenten en artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, marjolein, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:

Preitaart met peer en gorgonzola

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, gorgonzola, knoflook, mosterd, peer, peper, pijnboompitten, prei, ricotta, water en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Uit de oven van Van Boven:

Flammkuchen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, instantgist, knoflook, ontbijtspek, peper, speck, ui en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Brunch uit Home made zomer:

Groene aspergetaart

Ingrediënten:
achterham, bladerdeeg, bloem, boter, citroen, dragon, ei, groene asperge, gruyère, peper, slagroom en zout

Soort:
quiche
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Prei-perentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gemalen komijn, grove mosterd, olie, peer, peper, prei, slagroom, verse geitenkaas en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:

Tourte aux chanterelles

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, eidooier, ei, jonge spinazie, melk, paddenstoelen, paprikapoeder, ricotta, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Indische pastei

Ingrediënten:
boter, doperwten & wortels, kruimige aardappel, melk, mihoen, olie, paneermeel, peper, prei, rundergehakt, sambal, ui en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Uientaart op zijn kop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, koolzaadolie, olijfolie, roomboterbladerdeeg, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

(Paas)stamppottaart van venkel en noten

Ingrediënten:
aardappel, amandel, ei, gele paprika, hazelnoot, peper, roomboter, venkel, volle melk, walnoten en zout

Soort:
stamppot / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Pasteitjes met gebakken slakjes

Ingrediënten:
ardenner ham, bladerdeegpasteitjes, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, peper, sjalot, slakken, tijm, verse peterselie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Indiase pompoentaart

Ingrediënten:
belegen kaas, boter, hartig deeg, ei, milde currypasta, peper, pompoen, ui, verse koriander, zout en zure room

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Uientaart - tarta de cebolla

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, gruyère, koffieroom, margarine, olijfolie, peper, ui en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Empanadillas de carne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, eierdooier, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, peper, serranoham, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Broccolipie met gorgonzola

Ingrediënten:
bieslook, boter, broccoli, dragon, ei, gorgonzola, grove mosterd, peper, prei, roomboterbladerdeeg, slagroom, water en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Groentequiche met roodbacteriekaas

Ingrediënten:
bloemkool, boter, briseerdeeg, broccoli, ei, melk, peper, prei, romanesco, roodbacteriekaas, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Flan van groene asperges

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, ei, groene asperges, mosterd, peper, slagroom, tuinkers en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...