Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, selderij, spinazie, suiker, taugé, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: