Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, groente, kikkererwten, knoflook, komkommer, korianderzaad, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: