Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- bouquet garni, champignon, kalfspoulet, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, mergpijp, olijfolie, prei, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Brindisa:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Wild:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok: