Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, olie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Recept uit Killerbody dieet:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers: