Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Vichyssoise
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Picknick uit Kochen für zwei:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!: