Alles over aardappelen en aardappelgerechten
Een boek van Alex Barker, S. Mansfield en A. Barker
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alles over aardappelen en aardappelgerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het ultieme boek over aardappelen en aardappelgerechten. Een uitgebreide inleiding waarin alles staat over voorbereiding en kooktechnieken van perfecte chips en een luchtige puree tot aardappelwaaiers. U krijgt tevens goede adviezen over het bewaren van aardappelen en over het kiezen en gebruiken van het juiste keukengerei. Mooie kleurenfoto’s van populaire aardappelrassen uit de hele wereld, met een gedetailleerde beschrijving over kleur, vorm, structuur en smaak, en met advies over de juiste kookmethode. In meer dan 150 feestelijke recepten wordt de veelzijdigheid van de aardappel duidelijk in gerechten die soms traditioneel, dan weer verrassend zijn - serveer de beste vispastei aller tijden of knapperige hash browns; geef als voorgerecht een pikante aardappelsoep met kool en chorizo; of probeer de heerlijke aardappelfrittata met chilipepers of een puntje kleurig aardappel-cranberrybrood. Dit boek bevat een keur aan fantastische foto’s, beknopte en informatieve tekst en een geweldige keuze aan recepten; kortom: onmisbaar voor de kookliefhebber.
Aantekeningen bij dit boek
Geindexeerd bij EYB