Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Gestoofde zonnevisfilet met truffelboter
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, citroensap, fleur de sel, kippenbouillon, olijfolie, prei, zonnevis en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, gember, groente, kip, knoflook, knolselderij, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Koken voor elke dag:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Familierecepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord: