Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Garnituur voor consommé: fijngesneden ham en hardgekookt ei
- Ingrediënten:
- eieren en gekookte ham
- Keuken:
- Europees / Spaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, eidooier, gekookte ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, room, slagroom, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2010-02:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Gemüse! :
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit La Mère Brazier:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro: