Gepocheerde eieren met ham en hollandaise saus - eggs benedict

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 95 in Culinaria U.S.A. .

Keuken:
Amerikaans
Gang:
ontbijt
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde koeken

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Pappardelle

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Omelet Base

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Eierpasta

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud