Recept uit Trattoria:
Raviolikussentjes met aardappel en mozzarella
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, tijm en verse pasta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemige aardappel, boter, ei, eidooier, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Trattoria:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: