Recept uit De Urban Cook:
Tripe Lyonnaise
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes: