Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kaneel, knoflook, kruiden, laurierblad, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: