Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Salsa verde met extra textuur
- Ingrediënten:
- amandelen, extra vierge-olijfolie, hazelnoot, peterselie, rodewijnsaus, sjalot, walnoten en zout
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit de snelle keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Plenty more:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst: