In roomboter gewelde jonge kreeft, gestoofde lamsoren en creme van zacht gegaarde sjalot met dungesneden groene asperge, schuim van mosselvocht en sauce vierge
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
Je vindt dit recept op pagina 140 in Portfolio .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- groene asperge
- kreeft
- lamsoor
- mossel-kerrieschuim
- olijfolie
- roomboter
- sauce vierge
- ui
- zout
- peper en zout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.