216 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepercitroensapeidooierkaneelknoflookkruidenmelkolijfoliepeperpeterseliespecerijensuikertomaatuivetwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Salade van saffraanaardappelen, bonen en ei

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, eieren, gerookte amandelen, groene linzen, haricots verts, water, kerstomaat, kokosvlokken, olijfolie, rode spaanse peper, saffraan, slablaadjes, honing, veldsla, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Saffraanalioli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Ragù Arancine

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, droge witte wijn, ei, frituurolie, groentebouillon, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, saffraanpoeder, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Siciliaans
Soort:
rundvleesragout
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Saffraanmayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, gladde mosterd, knoflook, saffraandraadjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:

Krenten- en saffraanbrood uit Cornwall

Ingrediënten:
boter, eigeel, gekonfijte citrusschil, gist, karwijzaad, krenten, melk, patentbloem, reuzel, ruwe rietsuiker, saffraandraadjes en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstomelet uit alicante

Ingrediënten:
butifarra, ei, kikkererwten, kippenborst, kippenbouillon, mager varkensvlees, saffraandraadjes, spaanse rijst, tomaat, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Aioli

Ingrediënten:
eidooier, knoflook, olijfolie, saffraan en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht uit Arabia:

Saffraanaioli

Ingrediënten:
azijn, ei, knoflook, milde mosterd, milde olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gevulde pijlinktvis - calamares rellenos

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, kaneel, lente-ui, olijfolie, pijlinktvis, pijnboompitten, rozijnen, saffraandraadjes, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Saffraanrouille

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tabasco, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Mosselen in een jasje tigre tapas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, ei, laurierblad, mosselen, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, ui, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Saffraanpasta

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, ei, olijfolie, saffraan en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Cantucci

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, boter, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, saffraandraadjes, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Soep van kippenlevertjes

Ingrediënten:
aardappelmeel, amandel, brood, eierdooier, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, saffraandraadjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...