Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Kip met morieljes
- Ingrediënten:
- boter, gedroogde morieljes, kippenbouillon, kippenpoten, knoflook, marsala, mascarpone, olijfolie, paddestoelenbouillon, peterselie en ui
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Noma:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: