Pavel SKORKA - Bouillons en soepen

Bouillons en soepen

Een boek van Pavel SKORKA

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bouillons en soepen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bouillons zijn heerlijk verwarmend, geurig en gezond voor lichaam en geest. Ze vormen de basis van soepen, sauzen en stoofschotels en zitten boordevol voedingsstoffen. Maar hoe maak je nu een echt goede bouillon? Met veel liefde, een beetje tijd, de beste ingrediënten en een goed recept!

Klassieke runder- of kippenbouillon, wildbouillon, minestrone, bisque d’homard, Thaise Phò Bò, cock-a-leekie… in dit boek vind je de belangrijkste bouillons en heerlijke soeprecepten uit de hele wereld. Je krijgt ook ideeën om het aroma van je soep te verfijnen, bijvoorbeeld met olie of specerijen, en iets extra’s toe te voegen zoals vermicelli of croutons. Kortom, lekkere inspiratie voor wie graag wil genieten van een pure, gezonde bouillon!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken