415 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbotercitroensapcourgettegroentegroentebouillonknoflookkruidenlaurierolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterseliepreitijmtomaattomatenpureeuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Burrata met linzen & basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, burrata, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterddressing, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Groentecarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, broccoli, citroensap, gele biet, gele courgette, hazelnoot, hazelnootolie, knolraap, koolzaadolie, lichtbruine basterdsuiker, olijfolie, oranje wortel, paarse wortel, rammenas en topinamboer

Soort:
salade / carpaccio/tartaar / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fijnproeversalade

Ingrediënten:
aardappel, baby-uien, basilicum, citroensap, magere ham, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika's, slagroom, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bliktomaat, extra vergine olijfolie, knoflook, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Garnalen met roerbakgroente

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, doperwten, garnaal, groene radijs, peper, peultjes, rode biet, walnootolie, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Tortellini primavera

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, erwten, extra vierge olijfolie, griesmeel, kippenbotten, kippenbouten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, taleggio, venkelloof en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Gegrilde Ossentong Met Salsa Verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, citroen, kappertjes, knoflook, laurier, melk, olijfolie, ossentong, peterselie, sjalot, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Minestrone di mama

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, doperwten, groentebouillon, kievitsbonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pasta, salie, savooiekool, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, extra vierge olijfolie, komkommer, peper, rode ui, rode wijnazijn, stokbrood, tomaat, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Trijp oreganato

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde chilipeper, kalfsbouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, rozemarijn, runderpens, salie, sauvignon blanc, tijm, tomaat in blik, ui, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfskotelet "Bellevue"

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, erwten, kalfskotelet, knolselderij, olie, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, chilivlokken, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, tomaat, tomaat in blik en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Oosterse gegrilde eend & sla-wraps

Ingrediënten:
eendenborstfilet, hoisinsaus, komkommer, koriander, kropsla, lente-ui, limoen, maltose, munt, pinda's, rettich, rijstwijn, rode peper, sojaolie, sojasaus, taugé, thais basilicum, vijfkruidenpoeder, wortel en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Haal meer recepten op...