Geitenkaastompoezen met kastanjes - millefeuille de Pélardons aux châtaignes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 379 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
quiche / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aubergine tarte tatin

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Weidechampignons op bladerdeeg

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Biet Wellington

Een recept uit  - Vol Smaak

Portobello Paddenstoelen Taartjes Met Crème Fraîche

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol