Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Klassieke penne carbonara
- Ingrediënten:
- ei, gerookte bacon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, penne en slagroom
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, gehakt, gekookte ham, ham, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Buffet uit Koude keuken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het Franse bakboek:
Lunch uit Bouillon: