Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, boter, broodkruim, gehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, bouillon, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, spinazie, tijm, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Istanbul:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Onze Franse keuken: